Sara Buira

Em dic Sara Buira i tinc una passió: l’estètica. I és en aquest món que desenvolupo la meva activitat professional, concretament en tot allò relacionat amb l’aparença femenina.
Una ungla mal pintada, uns llavis deslluïts o unes cames sense depilar representen un repte.
El meu objectiu és millorar la presentació personal i aconseguir que una dona sigui conscient de les seves vàlues i les pugui transmetre.
Vaig començar al 1982. D’ençà, he anat creixent i formant-me en els diversos àmbits relacionats amb la meva professió participant, de manera regular, en nombrosos cursos, seminaris i jornades d’estudi, que m’han dotat d’uns coneixements tècnics que m’han posicionat en el nivell més alt del món de l’estètica.
La meva actitud vital m’ha portat a participar en un gran entall d’activitats i a implicar-me en projectes socials i culturals de transcendència ciutadana. Destaquen niciatives com “Lleida és moda”, videoclips, portades e discs, fires, i -no podia ser d’una altra manera- desfilades de moda.

Equip

A Sara Buira comptem amb un equip de professionals que es formen contínuament per oferir-te els darrers avenços en estètica i cosmètica. El caire humà i l’alta qualificació d’aquestes professionals no et deixaran indiferent.

 • JUDIT BESORA
  JUDIT BESORA

  Graduada en Estètica, la Judit Besora compta amb més de 17 anys d’experiència al costat de la Sara Buira. La seva formació inclou estudis en quiromassatge, depilació elèctrica i manicura Shellac, a més de l’aprenentatge contant en les següents marques cosmètiques:

  logos-empresas-belleza

 • NEREA GARCIA
  NEREA GARCIA

  Graduada en Estètica Personal i Decorativa, la Nerea Garcia està formada en el drenatge limfàtic manual. A més a més, s’especialitza en la cura de les mans mitjançant les manicures amb Gel Brisalite i Shellac, ambdues de CND. La seva formació en cosmètica inclou les següents marques:

  logos-empresas-belleza

 • MARIA FERRER
  MARIA FERRER

  Terapeuta en reflexologia podal i personal trainer de Miha Bodytec, la Maria Ferrer completa la seva formació amb estudis en els massatges terapèutic i esportiu, el drenatge linfàtic, l’auriculoteràpia, l’ayurvedic, l’embenat neuromuscular i la bioneuroemoció. La seva trajectòria inclou una àmplia formació en cosmètica, relacionada amb les següents marques:

  logos-empresas-belleza